Chat met Wouter

Verzendkosten:
Bij een bestelling onder € 211,75 (€ 175,– exclusief BTW) rekenen wij € 18,– transportkosten ( € 14,88 exclusief BTW). De bestelling zal door Visser Transport bij u geleverd worden.

Betaalmogelijkheden:
Voor het verzenden van de bestelling zijn er de volgende betaalmogelijkheden:

  • Op rekening. Dit kan alleen wanneer u als debiteur in ons administratiesysteem staat. Bent u dit nog niet en wilt u wel graag op rekening kopen. Dan kunt u contact opnemen met ons.
  • Ideal
  • Bancontact
  • Creditcard. Hierbij rekenen wij een toeslag van 1,8 % in verband met de administratieve kosten.
  • PayPal. Hierbij rekenen wij een toeslag van 3,4 % in verband met de administratieve kosten.

Afhalen in de winkel is natuurlijk ook mogelijk. Daar kan contant of per pin betaald worden. Wanneer u als debiteur in ons administratiesysteem staat is op rekening kopen ook een mogelijkheid.

Retourneren:
U heeft een afkoelingsperiode van 14 dagen om zonder opgaaf van redenen het product te retourneren, ingaande op de dag van ontvangst van het product.
meer informatie.

Klachten:
Het is natuurlijk vervelend als u een klacht heeft over onze producten en of dienstverlening. Wij willen u graag verder helpen en een gewenste oplossing bieden

Algemene voorwaarden & Privacy Policy

banner-image Persoonlijk professioneel advies

Alle keuzes in soorten en merken maken het soms lastig om de juiste tacker, spijker of niet te kiezen. Wouter helpt je online verder. Zo vind je altijd het juiste product voor jouw klus.

Maak een belafspraak

Wil je iemand spreken, maar komt het nu niet uit? Plan een belafspraak in en wij bellen je terug op het door jou gekozen tijdstip.

U moet javascript aan hebben staan om dit formulier te kunnen versturen.
Op 22-05-2024 zijn er werkzaamheden waardoor onze vaste telefoon slecht bereikbaar kan zijn. Wij zijn dan te bereiken op 0653972140
This is default text for notification bar